Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Falskt namn" by Ida Axelsson # Book PDF Kindle ePub Free

Falskt namn

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Falskt namn
  • Author : Ida Axelsson
  • Release Date : January 07, 2019
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 942 KB

Description

Vem litar du pÄ?
I Helsingborg har de första vÄrtecknen blygt börjat visa sig nÀr Jesper Balderius knivhuggs till döds i bostaden. Polisinspektör Linn Wide och hennes kollegor utreder mordet och inser att Jesper inte Àr den han utgivit sig för att vara. Desto mer Linn grÀver i Jespers förflutna, desto fler fiender fÄr han. Men vem Àr den vÀrsta, och vem Àr beredd att mörda?
Hanna Holm Àr nyinflyttad i Helsingborg och hennes och Linns vÀgar korsas genom barnen pÄ förskolan. De blir snabbt nÀra vÀnner och sanningen kring varför Hanna flyttade till Helsingborg uppdagas. Men Àr Linn verkligen rÀtt person att hjÀlpa henne?
Damir Skatzlic kÀmpar med tillvaron och vill att allt ska vara som vanligt. Samvetet tyngs av vad han gjort mot Linn och han försöker ta sina första steg till ett ordnat liv men blir hela tiden pÄmind om det som varit.
Falskt namn Àr den tredje fristÄende boken i Helsingborg Noir-serien om kriminalinspektör Linn Wide.
IDA AXELSSON Àr född och uppvuxen i Helsingborg men Àr sedan flera Är bosatt i Stockholm. Hon kombinerar skrivandet med sin anstÀllning som utredare vid polismyndigheten i Stockholm.
»Ida Axelsson Ă€r bĂ„de en bra polisromanförfattare och en skicklig personskildrare« Bengt Eriksson, KvĂ€llsposten


PDF Books Download "Falskt namn" Online ePub Kindle