Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Familjehemligheter" by Niclas Ericsson # eBook PDF Kindle ePub Free

Familjehemligheter

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Familjehemligheter
  • Author : Niclas Ericsson
  • Release Date : January 13, 2011
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1024 KB

Description

En spÀnningsdebut med storstadspuls som utspelar sig i Stockholms innekretsar, pÄ sexchattar och i de mörkare hörnen av stadens skuggvÀrld. Mer samtida och fÀrgstarkt Àn det mesta i genren.
Patrik har just börjat sin praktik pÄ KvÀllsKuriren och Àr inte ens fÀrdig journalist. SÄ nÀr han fÄr ett erbjudande att slippa intervjua kÀndisar om klonade husdjur för att ge sig i kast med ett mord tar han chansen utan att tveka. Det verkar vara ett drömlÀge.
KÀndisfrisören René har hittats död i hallen till sin cityvÄning. Vem har han slÀppt in mitt i natten och varför? Polisen misstÀnker ett hatbrott, men Patrik ser tecken pÄ nÄgot annat.
Patriks kontakter i "bögfamiljen" - och inte minst med Renés sambo Jamil - ger honom information ingen annan har. Men det finns ett pris.
Han dras in i en ljusskygg vÀrld av sex, pÄ internet och i skumma kÀllarlokaler, nÀr han egentligen borde slicka sina sÄr. Den tio Är yngre börsmÀklaren Tobias har just dumpat honom för en porrfilmskarriÀr i USA. Och sin trasiga familjehistoria bÀr Patrik hela tiden med sig.
Förstasidan och löpet pÄ KvÀllsKuriren kommer lÀtt. Lika lÀtt Àr det inte att tampas med intrigerna bland journalistrÀvarna pÄ redaktionen. Hans nyfunne vÀn Okan, tidningens street-smarte fotograf, ser till att han inte gÄr pÄ för mÄnga minor.
I stÀllet springer de pÄ nattklubbar och premiÀrer tillsammans med Patriks barndomsvÀn Mandy. En framgÄngsrik filmfotograf som inte lÄter nÄgon nypa honom i hÀcken bara för att han gÀrna gÄr i högklackat och stringtrosor.
NÀr ett andra mord drabbar en ung man som stÄr Patrik nÀra tycker redaktionschefen att han Àr för insyltad för att fÄ fortsÀtta rapportera. Patrik vÀgrar slÀppa taget. Men de spÄr han finner leder till honom sjÀlv och polisen Àr honom hack i hÀl. Hans enda vÀg ut Àr att stÀmma trÀff med mördaren.


PDF Books Download "Familjehemligheter" Online ePub Kindle